Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Voorbereiding muziekuitvoering DOK6

15 april 2019

Voorbereiding muziekuitvoering DOK6

 

De leerlingen van VSO de Ortolaan (Heibloem) zijn al een tijdje heel hard aan het oefenen voor de muziekuitvoering van aankomende woensdag in DOK6 te Panningen. De zenuwen beginnen op te lopen merken ook Ramon, Joachim en Teun.

 

Joachim;

Wij zijn al 3 maanden bezig met oefenen voor 2 liedjes namelijk een liedje van Iron Man en Layla.

Ik ga met een paar klasgenoten spelen. Ik heb er veel zin in, we hebben veel geoefend dus ik vind het niet echt spannend om op te treden maar sommige hebben wel spanning.

 

Ramon;

Ik vind Dok6 leuk. Het is voor iedereen die zijn talent wilt laten zien. Dat is cool want heel veel leerlingen zijn goed met instrumenten maar anderen kunnen weer beter zingen of rappen.

Zelf doe ik met een band mee! Het zou leuk zijn als er veel mensen komen, dus kom met je vrienden en familie want dan wordt het heel gezellig. Ik heb een beetje zenuwen maar samen met de band komt het wel goed, denk ik.

 

Teun;

Wij zijn al 3 maanden aan het oefenen en nu eindelijk op woensdag 17 april kunnen wij het voor een hoop mensen gaan spelen. Ik ga samen met een paar andere mensen ‘Iron Man’ spelen. Ik heb hier al een tijdje op gewacht. Ik vind het leuk maar ook wel spannend om te doen.

 

Ramon benoemde het al, het zou leuk zijn als er zoveel mogelijk mensen komen kijken naar de voorstelling ‘Tribute’ op woensdag 17 april in DOK6 te Panningen.

 

Hopelijk zien we jullie daar!

 

Team VSO de Ortolaan

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Ortolaan Heibloem

Meijelseweg 2C

6089 ND Heibloem

Tel.: 0475 - 49 13 28

E-mail: Ortolaan.Heibloem@aloysiusstichting.nl