Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Teken de petitie: behoud de Luifel

11 mei 2020

In De Luifel (kringloopwinkel én leerwerkbedrijf gevestigd in Heythuysen) kunnen ze zijn wie ze zijn, leerlingen van vso De Ortolaan Heibloem. Er is onrust ontstaan bij de leerlingen, vrijwilligers, inwoners en bezoekers van De Luifel nu door gemeente Leudal besloten is om de huurvergoeding stop te zetten vanaf september 2021. De kringloopwinkel is een belangrijk onderdeel van de school (toekomstig arbeidsproces) maar ook van de samenleving. Er is dan ook weinig begrip voor de keuze van de gemeente. De Luifel is zo veel meer dan een leerwerkbedrijf, mensen komen binnen voor een praatje, ook veel kwetsbare mensen omdat je hier kunt zijn wie je bent. En onze leerlingen passen nergens zo goed als hier.....

De Luifel moet blijven voortbestaan, de gemeente mag al deze betrokkenen niet in de kou laten staan! Vandaar dat er een petitie is gestart voor het behouden van De Luifel. Help ons mee en teken hier de petitie.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Ortolaan Heibloem

Meijelseweg 2C

6089 ND Heibloem

Tel.: 0475 - 49 13 28

E-mail: Ortolaan.Heibloem@aloysiusstichting.nl