Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Training effectieve feedback gestart!

28 augustus 2019

Niet alleen leerlingen leren iets bij ons op school, afgelopen week hebben ook de docenten eraan moeten geloven. De Kick-Off van 'Professionalisering' is van start gegaan.

 

Ieder jaar staat er een thema centraal waar wij als school mee aan de slag gaan dit jaar is dat ‘Professionalisering’. De eerste bijeenkomst stond in het teken van effectieve feedback geven en ontvangen.

Feedback geven is zo gemakkelijk nog niet, blijkt uit verschillende onderzoeken. Niet alleen het geven van feedback blijkt lastig, ook het ontvangen en erom vragen blijkt niet altijd eenvoudig. Dit terwijl we als docenten echt wel weten dat het belangrijk is voor je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van het team waarin je werkt.

Door deze cursus te volgen vergroten we de cultuur waar binnen collega’s elkaar op een respectvolle manier aanspreken, wat doorwerkt in een nog prettigere werksfeer.

 

Naast de serieuze opdrachten is er ook ruimte om elkaar op een andere manier te leren kennen, wat de nodige hilariteit met zich meebrengt.

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Ortolaan Heibloem

Meijelseweg 2C

6089 ND Heibloem

Tel.: 0475 - 49 13 28

E-mail: Ortolaan.Heibloem@aloysiusstichting.nl