Karate met een missie

03 februari 2020

Dat wij toptalenten in huis hebben was bij ons al langere tijd bekend! Maar dat we dit nu ook mogen delen met jullie vinden wij extra tof!!

 

Mijn naam is Cheyenne Kurvers.

Ik ben 14 jaar en ben op 12-01-2020 Nederlands kampioen geworden in de klasse Inclusief Karate ASS. ASS staat voor autisme spectrum.

In 2017 begon ik aan een cursus weerbaarheid bij karateclub Fudoshin Roermond.

Van daaruit ben ik aan de karatelessen gaan deelnemen, al gauw was ik zeer enthousiast en gedreven.

Toen ik hoorde dat een clubgenoot van mij deelnam aan wedstrijden voor mensen met een beperking, wilde ik dat ook graag doen.

Hiervoor ben ik hard gaan trainen, obstakels zullen mij niet stoppen maar zorgen dat ik nog meer wil bereiken. Inmiddels train ik 6 uur per week op de club en daarnaast train ik ook nog thuis.

Ik doe mee aan het onderdeel kata, dit is een schijngevecht zonder tegenstander.

Vanaf 2019 doe ik mee aan wedstrijden in België, Duitsland en Nederland.

Ik heb inmiddels 4x goud, 2x zilver, 1x brons behaald. En nu mag ik me ook Nederlands kampioen noemen.

Voor 2020 staan een aantal toernooien op de agenda waaronder Sofia international In Bulgarije, Belgium Open in Hasselt en Eichsfeld Open in Heiligenstadt .

Er is echter wel een ander obstakel: internationale wedstrijden, inschrijfgeld en het reizen, begeleiding van moeder i.v.m. ASS , trainingen en voorbereidingen, het juiste materiaal zoals een karate(kata)pak alles bij elkaar is het ontzettend duur .

Daarom ben ik op zoek naar donateurs die een financiële bijdrage zouden kunnen leveren.

 

Wilt u me helpen het financieel mogelijk te maken aan deze toernooien deel te nemen? En zo mee helpen mijn droom te verwezenlijken.

Voor meer informatie klik hier.

 

 

 Nieuwsarchief