Laatste nieuws Widdonck-Talentendonck

22 juni 2018

Widdonck-Talentendonck is een programma dat wordt uitgevoerd door Aloysius, Combinatie Jeugdzorg, Zorggroep Hilzijn en PSW Werk op het Widdonckterrein in Heibloem, samen met inwoners, de gemeente Leudal en de provincie Limburg.

 

Wij richten ons als netwerk op kinderen en jongeren tot 27 jaar, dragen bij aan veilig, gezond opgroeien, een gezonde levensstijl en versterking van de sociale binding in de regio.

 

Laatste nieuws

Het gaat steeds meer bruisen op het Widdonckterrein! Op 3 oktober willen we dat graag laten zien tijdens een open dag. Van 14.00 tot 17.00 uur zijn er workshopsrondes voor professionals in onderwijs, jeugdhulp, gezondheidszorg, bedrijfsleven en gemeenten, waarna het terrein vanaf 17.00 uur open is voor iedereen die meer wil weten over onze activiteiten. In de laatste nieuwsbrief lees je onder andere over de samenwerking met Stichting Naoberzorg, directeur Widdonckschool en De Ortolaan Heibloem, Roel Schreurs, stelt zich kort even voor en een update van de werkgroepen Arbeid en stage en Jongerenparticipatie.

 

Klik hier voor de nieuwsbrief.

 Nieuwsarchief

De Ortolaan Heibloem

Meijelseweg 2C

6089 ND Heibloem

Tel.: 0475 - 49 13 28

E-mail: Ortolaan.Heibloem@aloysiusstichting.nl