Minisymposium Widdonck-Talentendonck op 3 oktober a.s.

28 augustus 2018

Widdonck-Talentendonck gaat steeds meer bruisen. Tijd om de eerste samenwerkingssuccessen te delen! Iedereen is van harte welkom voor een mini-symposium, op woensdag 3 oktober, met interessante workshops voor professionals uit de regio’s Noord- en Midden-Limburg in onderwijs, jeugdhulp, zorg, overheid en bedrijfsleven.

 

Programma

  • 14.00 uur Inloop met koffie/thee en iets lekkers en start minisymposium
  • 14.15 uur Drie workshoprondes voor professionals uit de regio
  • 17.00 uur Einde symposium en officiële opening open dag Widdonckterrein

Klik hier voor de uitnodiging met meer informatie over de verschillende workshops.

Open namiddag Widdonckterrein

Kennismaken met de partners van Widdonck-Talentendonck? Blijf dan voor de open dag van 17.00 tot 19.00 uur. Loop binnen bij de Widdonckschool en De Ortolaan Heibloem van de Aloysius Stichting en ontdek hoe speciaal (voortgezet) onderwijs anno nu werkt. Neem een kijkje bij de opengestelde behandelgroepen van Combinatie Jeugdzorg en de woongroepen van Zorggroep Hilzijn. Of maak kennis met PSW Werk en Stichting Naoberzorg.

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd: bezoek ons foodtruckplein!

 

Aanmelden

In verband met de organisatie is vooraf aanmelden wenselijk vóór 18 september. Via het aanmeldformulier kun je doorgeven welke workshop(s) je graag wilt volgen.

Ken je professionals in Noord- en Midden-Limburg voor wie dit interessant kan zijn? Stuur de link naar de uitnodiging gerust door.

 Nieuwsarchief

De Ortolaan Heibloem

Meijelseweg 2C

6089 ND Heibloem

Tel.: 0475 - 49 13 28

E-mail: Ortolaan.Heibloem@aloysiusstichting.nl